Doorgaan naar artikel
Utrecht 32-40

Deel vacature

Junior VR adviseur

Soliciteer Nu

Ben jij commercieel, ondernemend en haal je energie uit het adviseren van klanten? Dan komen we graag met jou in contact.

De functie

Als junior VR adviseur ga jij je helemaal verdiepen in de wereld van VR. Ervaring is niet vereist maar we verwachten wel dat je affiniteit heb met nieuwe technologiën en deze snel eigen weet te maken.
Je werkt samen met de oprichter aan het succes van de organisatie. Jullie zullen dus veel met zijn tweeën samenwerken. Daarnaast staat er ook een team collega’s van het moederbedrijf klaar je om je te helpen. 

Een echte fantastische rol waarbij we uiteraard kijken naar waar jij goed in bent, maar de rol is super divers.

Een greep uit je takenpakket:

-Jij bent het visitekaartje en het eerste contact met de klant. Je bereidt voor en geeft presentaties aan onze klanten. Jij bent immers de brug tussen de klant en techniek.
-Dagelijks heb je contact met klanten. Naast dat je van nature een goede overtuigingskracht hebt, ben je ook iemand die makkelijk contact legt.
-Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding, voorbereiding en het faciliteren van VR workshops. Dat is precies wat het werk zo leuk maakt, want jij kan straks helemaal je ei kwijt door jouw kennis van VR-techniek te combineren met je talent om een inspirerend programma te bedenken. Nog vettere ideeën die de VR-experience nog beter maken? Kom maar doorrr!
-Je test applicaties uit, hebt contact met appbouwers, zodat je maatwerk aan onze klanten kunt bieden.
-Hoe zorg jij ervoor dat wij opvallen tussen al die anderen bedrijven? Dit houdt dus ook in dat je niet bang bent om met enige regelmaat presentaties te geven voor een breed publiek.

Wat we van jou verwachten;

-Energie! We gaan ervoor!;
-Affiniteit met nieuwe innovatieve applicaties en hardware;
-Uitstekende communicatieve vaardigheden;
-Minimaal een hbo diploma;
-Leergierigheid;
-Je bent uniek. Net als onze organisatie, maar vooral als mensen, geloven wij in een inclusieve en diverse samenleving. Als bedrijf willen we graag een gezonde weerspiegeling zijn van onze samenleving. Daarom omarmen we een divers en inclusief personeelsbeleid.

Wat krijg je ervoor terug;

Ontwikkeling. Je krijgt een interne coach, een buddy en een onbeperkt opleidingsbudget.

Avontuur. Je komt op de meest uiteenlopende plekken. We begeleiden toonaangevende organisaties in de publieke sector, maar ook in het bedrijfsleven, zowel in binnen- als buitenland. 

Meesterschap. We zetten ons er elke dag voor in onze klanten te helpen slagen. Je bekwaamt je dus als VR consultant. Van ons hoef je dan ook niet meteen alles van Virtual Reality te weten. 

Team. Gezellig en ondernemend team die graag ruimte maken voor een borrel of feestje. 

Geld.  Goed salaris en een arbeidsvoorwaardenpakket dat we met jouw input verder optimaliseren. Oh ja, en een onbeperkt aantal vakantiedagen.


De organisatie;

Wij zijn adviseurs die de toekomst van werk écht veranderen. Dat doen we met Virtual Reality voor teamsamenwerking. Of het nu gaat om vergaderen, brainstormen of de samenwerking van teams verbeteren: wij creëren de omgevingen in Virtual Reality die het tot een prikkelende en prettige ervaring maken.
 

Extra informatie over deze vacature

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32-40
Dienstverbanden
Vast contract, bepaalde tijd Startfunctie (weinig ervaring)
Salarisindicatie
€0 - €3300 Maand
Gepubliceerd op
02-02-2022

Solliciteer direct

Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Algemene voorwaarden(Vereist)