Doorgaan naar artikel

Over ons bedrijf

Betrokkenheid, ontwikkeling en toekomstgericht, dat is waar we met GREEN Sourcing Partners voor gaan. Of het nu gaat om detavast, tijdelijke inhuur, werving en selectie of een carrièrestap, GREENSP heeft de oplossing. We staan bekend om onze persoonlijke en transparante aanpak en scherpe tarieven. We kijken met u mee en voor u verder, op zoek naar een duurzame oplossing zowel voor de ICT-professional als dienstverlenende organisatie.

Kritisch tijdens krapte op de arbeidsmarkt

Door de toestroom aan digitalisering en technologische ontwikkelingen, is de arbeidsmarkt in rap tempo veranderd, zeker op het gebied van ICT. De werkzaamheden ontwikkelen zich ook razendsnel en digitale dreigingen liggen steeds vaker op de loer. Met als overkoepelend gevolg dat de vraag naar ICT-professionals stijgt. Maar hoe blijft u als bedrijf kritisch tijdens een krapte op de arbeidsmarkt?

Als bedrijf is het belangrijk om, ondanks de schaarste op het gebied van ICT-professionals, kritisch te kijken naar welke specialistische kennis uw bedrijf als extra kracht nodig heeft. Vanuit GREENSP streven we naar een lange termijn oplossing, die daadwerkelijk werkt.

GREEN Sourcing Partners

GREEN Sourcing Partners (GREENSP) is ontstaan uit passie voor de mens en focus op een duurzame toekomst die werkt in de ICT. We staan voor duurzaamheid, transparantie, groei en ontwikkeling voor zowel de organisatie als medewerker.

Momenteel heerst er een enorme schaarste op de arbeidsmarkt waardoor het aantrekken van nieuwe medewerkers om groei te realiseren lastiger dan ooit is. Hoe gaat u daar mee om en wat vergt het om toch nieuwe medewerkers te werven? Hier helpen wij u graag bij.

Wij staan voor kwaliteit en door onze persoonlijke en oplossingsgerichte manier van werken met oog op de toekomst creëren we het gewenste resultaat.

Onze doelstelling? Een oprechte en transparante samenwerking aangaan waarbij het doel is, het maken van een match tussen medewerker en opdrachtgever die écht werkt en waarbij het dienstverband meerdere jaren duurt. Dan pas kunnen we zeggen; we zijn succesvol!

Het team van Green SP

Sander Dirks

Mario van Baekel