Doorgaan naar artikel
Amsterdam 32-40

Deel vacature

Recruitment consultant

Soliciteer Nu

Draait bij jou als recruiter ook alles om de kandidaat en wil je echt werken aan een goede ”candidate experience”? Dan is onze vacature zeker het lezen waard! 

Locatie

Remote en Amsterdam of Rotterdam of Den Haag

De functie

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers en focussen op diverse functiegebieden waardoor je altijd werkt aan een afwisselende, uitdagende portefeuille van verschillende vacatures. Je kunt jezelf daardoor als recruiter echt ontwikkelen en ook ontdekken wat het beste bij je past. Specialiseren is bij ons ook een optie.
Wij hebben een platte structuur met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Jij kunt bijvoorbeeld daadwerkelijk meepraten over de beste processen en werkwijze.
Kandidaten komen bij ons voor onze persoonlijke benadering en oprechte aandacht. Jij kunt (en moet) dus echt een band opbouwen met je kandidaten en invulling geven aan die relatie.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Jij bent in de lead. Je zorgt er zelf voor dat je een heel compleet beeld van de vacatures hebt. Dat betekent dus dat je waar nodig ook zelf schakelt met de opdrachtgever;
 • Je hebt de beschikking over allerhande wervingskanalen en wordt ondersteund door geavanceerde recruitment marketing automation;
 • Tijdens de gehele procedure zit je dan ook bovenop de ‘candidate experience’. Van persoonlijke mailtjes, cv-tips, een sollicitatietraining tot het versturen van een succes-pakket. Jij zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt;
 • Ook na de match houd je contact met jouw kandidaten. Je begeleidt en adviseert hen en zorgt dat je goed weet wat er speelt.

Verder heb jij:

 • Je hebt ervaring in de arbeidsbemiddeling. Heb je veel ervaring? Mooi! Wij doen graag een beroep op jouw senioriteit. Heb je nog niet zoveel ervaring? Ook goed. We kijken graag of er een match is en zo ja, dan leren wij jou gaandeweg de extra kneepjes van het vak;
 • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau om onze hoger opgeleide kandidaten te adviseren en een gelijkwaardige sparringpartner te zijn voor onze klanten;
 • Handig als je het recruitmentproces zowel in foutloos Nederlands als in Engels kunt doen;
 • Collega’s omschrijven jou als sociaal, positief, gedreven, professioneel en je neemt graag het heft in eigen handen;
 • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug;

Je kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te onboarden.

 • Een mooi salaris passend bij jouw ervaringsniveau, laat ons gerust weten wat jij waard bent;
 • Aantrekkelijke persoonlijke en team bonusregeling;
 • Een telefoon(vergoeding) en laptop van de zaak;
 • Gedeeltelijke thuiswerkmogelijkheid;
 • een goede werk-privé balans;
 • 25 vakantiedagen, 6,5 ATV-dagen en 1 extra feestdag, oftewel 32,5 dagen vrij.

De organisatie;

Al meer dan 50 jaar brengen wij kandidaten en werkgevers bij elkaar. Onze focus ligt op vacatures in o.a. de vakgebieden sales, multilingual, hr en business support. Wij houden van de dynamiek van de arbeidsmarkt. En dynamisch is het. Hier speel jij op in door verrassende kandidaten in beeld te brengen en goede matches te maken voor alle betrokkenen.

De 3 regionale teams in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam hebben veel invloed. Op de doelen, op de werkwijze en dus ook op de cultuur. De sfeer is dynamisch en resultaatgericht. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor jouw welzijn met een goede werk-privé balans en ruimte voor lol en ontspanning op z’n tijd. Transparantie, collegialiteit en korte lijnen maken dat het fijn werken is bij ons. Je kunt gemakkelijk even sparren met de directeur en er wordt echt geluisterd naar jouw ideeën.

Jouw persoonlijkheid geeft voor ons de doorslag. Kan jij mensen het gevoel geven dat je alles voor ze doet om ze aan de juiste werkgever te koppelen? Dan pas jij in ons team!
 
 

Extra informatie over deze vacature

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32-40
Dienstverbanden
Vast contract, bepaalde tijd Midcareer (ervaren)
Salarisindicatie
€0 - €4500 Maand
Gepubliceerd op
23-02-2022

Solliciteer direct

Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Algemene voorwaarden(Vereist)